03 230 53 16

Muis Leitz draadloos Cosy blauw

Bestelnummer: 1407553 op voorraad: 12

Verpakt per: STUKS Prijs per:

€ 24,21 (excl. BTW)
Logo
Icon
Icon
Specificaties
Productnummer: 1407553
Merk: Leitz
Voorraad: 12
Verpakt per: STUKS / 1
Prijs per: STUKS
Kleuren: Blauw
Kleur: Blauw
Omschrijving

De Cosy SureTrack ™ dual draadloze muis zorgt voor nauwkeurige tracking op elk oppervlak en beschikt over meerdere connectiviteits-, beveiligings- en personalisatie-opties, zodat hij zich aan jouw werkwijze kan aanpassen.

Deze computermuis van topkwaliteit is de perfecte aanvulling op jouw (thuis)kantoor om ervoor te zorgen dat je de hele dag ontspannen en productief blijft.

Draadloze computermuis in een strak design, die de hele dag comfort biedt, waar je ook bent.

Verwacht meer van deze Bluetooth muis met nauwkeurige tracking en meerdere opties voor connectiviteit, beveiliging en personalisatie.

Geschikt voor pc's met of zonder Bluetooth functionaliteit, nieuwere apparaten met Bluetooth LE en compatibel met Windows, Chrome OS, macOS en Android OS.

Maak verbinding met een laptop of mobiel smart-apparaat via Bluetooth 3.0 of 5.0 (Bluetooth LE) of met een desktop pc via de 2,4 GHz USB-A Nano-dongle.

Soepele draadloze prestaties met de ingebouwde sensor om de bewegingen snel en nauwkeurig te volgen.

Biedt nauwkeurige tracking, zelfs op de moeilijkste oppervlakken in moderne kantoren, zoals glas, graniet, lak, marmer en hout.

Voldoet aan professionele beveiligingsrichtlijnen en beschermt jouw gegevens tegen potentiële hackers door middel van versleutelingstechnologie volgens overheidsnormen.

Kies uit 1200, 2400 of 4000 DPI-niveaus om de cursorsnelheid op jouw Leitz muis te personaliseren. Kies een hogere DPI voor rustig browsen of tekstverwerken en een lagere DPI voor nauwkeurige bewerkingsfuncties.

Perfecte draadloze muis voor links- en rechtshandig gebruik met premium stille knoppen en meerdere kleuropties.

Vereist 1 x AA-batterij (inbegrepen).

Plasticvrije verpakking.

De Cosy Range van Leitz combineert wooncomfort met premium kwaliteit om een positieve en productieve werkomgeving te creëren.

Gerelateerde producten
Alternatieve producten